OPROEP COMMISSIELEDEN

Voor ons introductieweekend, buitenlandse reis en een weekendje weg (naar bijvoorbeeld Brussel) zoeken wij nog commissieleden!

Leden die helpen met de organistie van het introductieweekend zullen te maken hebben met taken als boodschappen doen, activiteiten verzinnen, koken en promoten van het weekend. 

 

Als lid van een van de reiscommissies organiseer je met anderen de Buitenlandse Reis of een weekendje weg. De Buitenlandse Reis is het hoogtepunt van het collegejaar en omvat een reis van een paar dagen tot maximaal een week naar een leuke plek in het buitenland. Hierbij mag de reiscommissie zelf bepalen waar de reis naartoe zal gaan, waarbij je kan denken aan Griekenland, Italië, maar ook Praag en Istanbul. Zolang de bestemming maar iets Oudheidgerelateerd is. Vind je dit teveel werk maar wil je wel graag helpen met de organisatie van een leuk uitstapje? Nieuw dit collegejaar is het weekendje weg naar België of Duitsland. Dit organiseer je ook samen met andere geïnteresseerden en is vanzelfsprekend minder werk dan de Buitenlandse Reis.

OPROEP KOEPELCOMMISSIE

Voor onze koepelcommissie zoeken wij nog studenten die samenwerking belangrijk vinden. De koepel bestaat uit leden van Synkratos en Laverna en organiseert docentenborrels, gezamenlijke borrels en activiteiten zoals bowlen of cocktailavonden. Je zult 1 tot 2 keer in de maand samenkomen om de zaken te bespreken. 

INTRODUCTIEWEEKEND

In het weekend van 5 t/m 7 oktober gaan we op introductieweekend naar kampeerboerderij de Heikant in Berkel-Enschot. De perfecte gelegenheid voor eerstejaars om bestuursleden en ouderejaars beter te leren kennen! Vrijdagmiddag rond 16:00 worden jullie verwacht en we beginnen de avond gelijk goed met zelfgemaakte pasta en een pubquiz. Zaterdag zullen we spelletjes spelen zoals weerwolven, twister, 30 seconds en in de avond uiteten gaan in Berkel-Enschot. Zaterdagavond staat een verrassing te wachten, maar we kunnen al zeggen dat je  je beste Micheal Jackson moves en Celine Dion stem uit de kast kan halen. 

 

TIJD: 5 t/m 7 oktober. 
LOCATIE: Kampeerboerderij de Heikant, Durendaelweg 87, 5056 MT Berkel-Enschot. 
KOSTEN: 30 euro. Graag overmaken naar de rekening van de studievereniging waar je lid van bent. Voor Oudheidwetenschappen en Archeologie is dat: NL54 INGB 0006 0651 37 t.n.v. Vereniging Koinon voor Oudheidstudies. Voor GLTC is dat: NL77 INGB 0004 8676 46 t.n.v. CCACNP Laverna.  

PS: Voor eventuele allergiën is het goed om te weten dat ons verblijf naast een paardenstal staat en de eigenaren een hond hebben.

  

BE IN 
TOUCH

De Boelelaan 1105, 1081 HV Amsterdam 

12A43

Email: Synkratos.fwg@vu.nl/          Synkratos.fwg@gmail.com

Facebook: Studievereniging Synkratos

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now